Különleges, ünnepi szabályzat gyermekmegőrzés és gyermekfelügyelet témakörben:
A módosítás csak december hónapra érvényes, és csak a 4-10 éves korosztályra terjed ki.

– Gyermekfelügyelet: (7990 Ft., 3 óra időtartam): Hétfőtől-Péntekig lehetőség van játszóházunkban gyermekfelügyeletet igénybevenni. Minimum 3 nappal a kért időpont előtt megrendelve kreatív foglalkozással, étellel és itallal kiegészített szolgáltatásunk, melyben szakképzett pedagógusok vannak segítségünkre. A felügyelet alkalmával gyermeked figyelme folyamatosan le van kötve, és folyamatos felügyelet alatt áll. Az itt tartózkodás további szabályozását a házirendben olvashatod.

– Gyermekmegőrzés: Hétfőtől Vasárnapig lehetőséged van az ünnepi időszakban gyermekmegőrzést kérni, hogy gördülékenyen menjen a meglepetések beszerzése. Fontos tudnod, hogy a megőrzés alkalmával a játszóház nem dedikál önálló munkaerőt a felügyeletre, a jegyárak csupán az itt tartózkodást és a jelzett extra szolgáltatásokat fedik le. 

Gyermekmegőrzés kombó jegy: 4990 Ft. (Gyermekmegőrzés 3 óra időtartamra, szörp és melegszendvics.)
Gyermekmegőrzés Cappy jegy: 5490 Ft ( Gyermekmegőrzés 3 óra időtartamra, Cappy kids és melegszendvics)
Gyermekmegőrzés Pöttyös jegy: 5590 Ft ( Gyermekmegőrzés 3 óra időtartamra, Pöttyös rudi, szörp, melegszendvics)
Gyermekmegőrzés : 3990 Ft ( Gyermekmegőrzés 3 óra időtartamra)

Az árak /fő értendőek, és nem tartalmazzák kísérő beléptetését a játszóházba. Ha gyermekeddel együtt szeretnél játszani, az “Áraink” menüpontban tudsz tájékozódni.

HÁZIREND

Kedves Látogatóink,
A Játszóház a gyermekek biztonsága érdekében egy időben legfeljebb 40 gyermeket és 40 kísérőt fogad (vagy 80 fő).
Kérjük a szülőket, kísérőket, a recepción elhelyezett Jelentkezési lapot hiánytalanul töltsék ki, ennek kitöltése szükséges a beléptetéshez. A megadott adatokért minden felelősség a kitöltőt terheli!
A Játszóház 0-3 éves kor között csak kísérő felügyelete mellett vehető igénybe. Kísérő csak 18 éven felüli lehet. A Játszóházban felnőtt felügyelet nélkül csak három év feletti gyermekeket fogadunk, a meghatározott módokon. Kérjük, előre jelezzék, amennyiben más hozzátartozó jön a gyermekmegőrzés vagy gyermekfelügyelet keretében itt tartózkodó gyermekért.
Fogyatékkal élő gyermekeket – szakszemélyzet hiányában – kísérő felügyelete nélkül nem áll módunkban fogadni.
Felügyelet nélkül csak szobatiszta gyermeket áll módunkban fogadni.
Betegen kérjük ne látogassák a játszóházat, a láthatóan nem egészséges vendégektől kollégáink megtagadhatják a belépést.
A játszóház területén utcai/beltéri cipő viselete tilos, csak zokniban/lábzsákban léphetnek be.
Kérjük, hogy amennyiben gyermekük szemüveget visel, szíveskedjenek azt a játék ideje alatt kint hagyni, baleset megelőzése céljából.
Felügyelet nélkül, vagy az öltözőben hagyott értékeikért felelősséget nem vállalunk.
A játszóházba ételt/italt behozni szigorúan tilos.
Kérjük, hogy a tisztaság érdekében, a játszóházban vásárolt termékeket csak a bisztró területén fogyasszák el.
Felhívjuk figyelmüket, hogy a játszóházban kamerás megfigyelőrendszer működik.
Kérjük, a balesetveszély elkerülése érdekében, a különböző játékok használatára vonatkozó szabályokat maradéktalanul betartani szíveskedjenek. Ezek a szabályok, felhasználási feltételek a játékokon kihelyezett táblákon olvashatóak.
A játszóházban tartózkodó gyermekek testi épségéért és a balesetmentes, rendeltetésszerű játékhasználatért a szülő felelős.
Kérjük, hogy a legkisebb vendégeknek fenntartott és elkerített baba-játszót csak a megfelelő életkorú gyermekek használják, felügyelet mellett.
Adatvédelmi szabályzatunk és kameraszabályzatunk megtekinthető a recepción, nyitvatartási időben, vagy elérhető a honlapon.
Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!