ÁRAINK

Bérletek, ajándékutalványok

Bérlettel vagy voucherrel az általad választott napon Te és felnőtt kísérőd időkorlátozás nélkül tartózkodhattok a játszóházban.

A bérletet kollégáink érvényesítik vásárláskor és érvénytelenítik annak lejártakor. 

5 alkalmas bérlet/voucher: 23.000 Ft

10 alkalmas bérlet/voucher: 45.000 Ft

20 alkalmas bérlet/voucher: 80.000 Ft

Lehetőséged van egyéni kívánságod szerint előre feltölteni ajándékkártyára a választott jegyeket, így akár meglepheted szeretteid családi, egyéni vagy csoportos belépővel is.

Szeretettel várunk Benneteket, közkívánatra megújult jegyárkonstrukcióinkkal!

Kérlek vegyétek figyelembe, hogy 2022. 10. 01-től minden más vendéglátóhelyhez hasonlóan élelmiszerhigiéniai megfontolásból hozzánk sincs lehetőség ételt és italt behozni. Kivételt képez ez alól a bébiétel, illetve a hivatalos – az adott élelmiszer egészségügyileg releváns jellegét igazoló – dokumentációval érkező speciális táplálkozási igény (glutén-, laktóz-, cukor-, tojás- vagy mogyoróallergia) okán szükséges élelmiszer.

A jegyek egyszeri ki- és belépésre jogosítanak fel, így kérünk Benneteket, alaposan fontoljátok meg, hogy mit hoztok magatokkal az öltözőből a játéktérbe.

Önálló gyermekjegyeink egy kísérő díjmentes belépését biztosítják, tehát számlánként 1 felnőtt jöhet be ingyen. Jegyárkedvezményeink nem vonhatóak össze, azaz minden felnőtt kísérő az 1 fő ingyenes felnőttön kívül belépő megfizetésével veheti igénybe a játszóházat.

Az előzetes egyeztetés hiányában felügyelet nélkül hagyott gyermekek esetében kollégáink azonnali hatállyal értesítik a MoM Park biztonsági szolgálatát. A gyermekmegőrzésre vonatkozó szabályainkat lentebb olvashatjátok.

Jegy típusa Ár Megjegyzés
1 órás gyermekjegy 3300 Ft Minden megkezdett újabb fél óra 1650 Ft
30 perces gyermekjegy 1650 Ft  
Gyermek napijegy 5500 Ft Korlátlan benntartózkodásra jogosít fel

Extra felnőtt

1000 Ft
Babajegy 800 Ft Önálló félórás jegy egy éves kor alatti vendégeink részére. Amennyiben egyazon számlán egy évesnél idősebb gyermek kíséretében érkezik, díjmentes. Minden további megkezdett 30 perc 800 Ft.
Csoportos jegy 1 óra 1550 Ft Minimum 10 fő, csak hétköznap, 1 pedagógus/asszisztens ingyenes belépését biztosítjuk (nem vonatkozik ünnepi célú rendezvényekre)

1 órás gyermekjegy
3200 Ft (Minden megkezdett újabb fél óra 1350 Ft)

30 perces gyermekjegy:
1650 Ft

Gyermek napijegy:
5500 Ft (Korlátlan benntartózkodásra jogosít fel)

Extra felnőtt:
1000 Ft

Családi jegy 2+2:
6400 Ft (2 felnőtt+2 gyermek, egy óra időtartamra, minden megkezdett újabb fél óra 1350 Ft)

Családi jegy 3+2:
8600 Ft (2 felnőtt+3 gyermek, egy óra időtartamra, minden megkezdett újabb fél óra 1350 Ft)

Gyermekmegőrzés, gyermekfelügyelet

– Hétköznaponként hétfőtől péntek délután 2 óráig van lehetőség gyermekfelügyeletre, illetve gyermekmegőrzésre.

-Péntek délután kettő órától vasárnap este nyolc óráig nincs lehetőség sem gyermekfelügyeletre, sem gyermekmegőrzésre, kivéve tematikus akcióink keretén belül.

-Három éves kor alatt nem vállalunk sem megőrzést, sem felügyeletet

Gyermekfelügyelet: Fejlesztőpedagógusunk vigyáz gyermekedre, programokkal, kreatív kuckóval, és természetesen az általad megjelölt módon nasikkal és üdítővel várja minden kedves kis vendégét. A gyermekfelügyelet hétköznap vehető igénybe, egyszeri díja 7900 Ft, és 3 óra időtartamra szól.

Gyermekmegőrzés: Ha fontos elintéznivalód akadt, várjuk szeretettel gyermekedet, előzetes bejelentés nélkül, hétköznaponként, a házirendben ismertetett szabályok betartásával és elfogadásával. A gyermekmegőrzés egyszeri extra díja 1500 Ft a választott jegyárkonstrukción felül.

HÁZIREND

Kedves Látogatóink!

A Játszóház a gyermekek biztonsága érdekében egy időben legfeljebb 40 gyermeket és 40 kísérőt fogad (vagy 80 fő).
Kérjük a szülőket, kísérőket, a recepción elhelyezett Jelentkezési lapot hiánytalanul töltsék ki, ennek kitöltése szükséges a beléptetéshez. A megadott adatokért minden felelősség a kitöltőt terheli!
A Játszóház 0-3 éves kor között csak kísérő felügyelete mellett vehető igénybe. Kísérő csak 18 éven felüli lehet. A Játszóházban felnőtt felügyelet nélkül csak három év feletti gyermekeket fogadunk, a meghatározott módokon. Kérjük, előre jelezzék, amennyiben más hozzátartozó jön a gyermekmegőrzés vagy gyermekfelügyelet keretében itt tartózkodó gyermekért.
Fogyatékkal élő gyermekeket – szakszemélyzet hiányában – kísérő felügyelete nélkül nem áll módunkban fogadni.
Felügyelet nélkül csak szobatiszta gyermeket áll módunkban fogadni.
Betegen kérjük ne látogassák a játszóházat, a láthatóan nem egészséges vendégektől kollégáink megtagadhatják a belépést.
A játszóház területén utcai/beltéri cipő viselete tilos, csak zokniban/lábzsákban léphetnek be.
Kérjük, hogy amennyiben gyermekük szemüveget visel, szíveskedjenek azt a játék ideje alatt kint hagyni, baleset megelőzése céljából.
Felügyelet nélkül, vagy az öltözőben hagyott értékeikért felelősséget nem vállalunk.
A játszóházba ételt/italt behozni szigorúan tilos.
A játszóházba a komoly balesetveszély okán babakocsit bevinni tilos, a legkisebb vendégeinket kézi hordozóval tudjátok elhozni hozzánk.
Kérjük, hogy a tisztaság érdekében, a játszóházban vásárolt termékeket csak a bisztró területén fogyasszák el.
Felhívjuk figyelmüket, hogy a játszóházban kamerás megfigyelőrendszer működik.
Kérjük, a balesetveszély elkerülése érdekében, a különböző játékok használatára vonatkozó szabályokat maradéktalanul betartani szíveskedjenek. Ezek a szabályok, felhasználási feltételek a játékokon kihelyezett táblákon olvashatóak.
A játszóházban tartózkodó gyermekek testi épségéért és a balesetmentes, rendeltetésszerű játékhasználatért a szülő felelős.
Gyermekmegőrzés keretein belül a játszóházban tartózkodó gyermekek mellé nem áll módunkban dedikált munkaerőt biztosítani, így amennyiben erre igényt tartanak, válasszák Gyermekfelügyelet szolgáltatásunkat.
Kérjük, hogy a legkisebb vendégeknek fenntartott és elkerített baba-játszót csak a megfelelő életkorú gyermekek használják, felügyelet mellett.
Adatvédelmi szabályzatunk és kameraszabályzatunk megtekinthető a recepción, nyitvatartási időben, vagy elérhető a honlapon.

A házirend és nyitvatartás, továbbá a teljes termékpaletta módosításának jogát fenntartjuk.
Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!