ÁRAINK

Bérletek, ajándékutalványok

Bérlettel vagy voucherrel az általad választott napon Te és felnőtt kísérőd időkorlátozás nélkül tartózkodhattok a játszóházban.

A bérletet kollégáink érvényesítik vásárláskor és érvénytelenítik annak lejártakor. 

5 alkalmas bérlet/voucher: 20.000 Ft

10 alkalmas bérlet/voucher: 40.000 Ft

20 alkalmas bérlet/voucher: 60.000 Ft

Lehetőséged van egyéni kívánságod szerint előre feltölteni ajándékkártyára a választott jegyeket, így akár meglepheted szeretteid családi, egyéni vagy csoportos belépővel is.

Szeretettel várunk Benneteket, közkívánatra megújult jegyárkonstrukcióinkkal!

Kérlek vegyétek figyelembe, hogy 2022. 10. 01-től minden más vendéglátóhelyhez hasonlóan élelmiszerhigiéniai megfontolásból hozzánk sincs lehetőség ételt és italt behozni. Kivételt képez ez alól a bébiétel, illetve a hivatalos – az adott élelmiszer egészségügyileg releváns jellegét igazoló – dokumentációval érkező speciális táplálkozási igény (glutén-, laktóz-, cukor-, tojás- vagy mogyoróallergia) okán szükséges élelmiszer.

A jegyek egyszeri ki- és belépésre jogosítanak fel, így kérünk Benneteket, alaposan fontoljátok meg, hogy mit hoztok magatokkal az öltözőből a játéktérbe.

Önálló gyermekjegyeink egy kísérő díjmentes belépését biztosítják, tehát számlánként 1 felnőtt jöhet be ingyen. Jegyárkedvezményeink nem vonhatóak össze, azaz minden felnőtt kísérő az 1 fő ingyenes felnőttön kívül belépő megfizetésével veheti igénybe a játszóházat.

Az előzetes egyeztetés hiányában felügyelet nélkül hagyott gyermekek esetében kollégáink azonnali hatállyal értesítik a MoM Park biztonsági szolgálatát. A gyermekmegőrzésre vonatkozó szabályainkat lentebb olvashatjátok.

Jegy típusa Ár Megjegyzés
1 órás gyermekjegy 2700 Ft Minden megkezdett újabb fél óra 1350 Ft
30 perces gyermekjegy 1350 Ft  
Gyermek napijegy 5000 Ft Korlátlan benntartózkodásra jogosít fel
Extra felnőtt 1200 Ft
Csoportos jegy 1 óra 1350 Ft Minimum 10 fő, csak hétköznap, 1 pedagógus/asszisztens ingyenes belépését biztosítjuk (nem vonatkozik ünnepi célú rendezvényekre)

1 órás gyermekjegy
2700 Ft (Minden megkezdett újabb fél óra 1350 Ft)

30 perces gyermekjegy:
1350 Ft

Gyermek napijegy:
5000 Ft (Korlátlan benntartózkodásra jogosít fel)

Extra felnőtt:
1200 Ft

Családi jegy 2+2:
6400 Ft (2 felnőtt+2 gyermek, egy óra időtartamra, minden megkezdett újabb fél óra 1350 Ft)

Családi jegy 3+2:
8600 Ft (2 felnőtt+3 gyermek, egy óra időtartamra, minden megkezdett újabb fél óra 1350 Ft)

Gyermekmegőrzés, gyermekfelügyelet

– Hétköznaponként hétfőtől péntek délután 2 óráig van lehetőség gyermekfelügyeletre, illetve gyermekmegőrzésre.

-Péntek délután kettő órától vasárnap este nyolc óráig nincs lehetőség sem gyermekfelügyeletre, sem gyermekmegőrzésre, kivéve tematikus akcióink keretén belül.

-Három éves kor alatt nem vállalunk sem megőrzést, sem felügyeletet

Gyermekfelügyelet: Fejlesztőpedagógusunk vigyáz gyermekedre, programokkal, kreatív kuckóval, és természetesen az általad megjelölt módon nasikkal és üdítővel várja minden kedves kis vendégét. A gyermekfelügyelet hétköznap vehető igénybe, egyszeri díja 7900 Ft, és 3 óra időtartamra szól.

Gyermekmegőrzés: Ha fontos elintéznivalód akadt, várjuk szeretettel gyermekedet, előzetes bejelentés nélkül, hétköznaponként, a házirendben ismertetett szabályok betartásával és elfogadásával. A gyermekmegőrzés egyszeri extra díja 1500 Ft a választott jegyárkonstrukción felül.

HÁZIREND

Kedves Látogatóink!

A Játszóház a gyermekek biztonsága érdekében egy időben legfeljebb 40 gyermeket és 40 kísérőt fogad (vagy 80 fő).
Kérjük a szülőket, kísérőket, a recepción elhelyezett Jelentkezési lapot hiánytalanul töltsék ki, ennek kitöltése szükséges a beléptetéshez. A megadott adatokért minden felelősség a kitöltőt terheli!
A Játszóház 0-3 éves kor között csak kísérő felügyelete mellett vehető igénybe. Kísérő csak 18 éven felüli lehet. A Játszóházban felnőtt felügyelet nélkül csak három év feletti gyermekeket fogadunk, a meghatározott módokon. Kérjük, előre jelezzék, amennyiben más hozzátartozó jön a gyermekmegőrzés vagy gyermekfelügyelet keretében itt tartózkodó gyermekért.
Fogyatékkal élő gyermekeket – szakszemélyzet hiányában – kísérő felügyelete nélkül nem áll módunkban fogadni.
Felügyelet nélkül csak szobatiszta gyermeket áll módunkban fogadni.
Betegen kérjük ne látogassák a játszóházat, a láthatóan nem egészséges vendégektől kollégáink megtagadhatják a belépést.
A játszóház területén utcai/beltéri cipő viselete tilos, csak zokniban/lábzsákban léphetnek be.
Kérjük, hogy amennyiben gyermekük szemüveget visel, szíveskedjenek azt a játék ideje alatt kint hagyni, baleset megelőzése céljából.
Felügyelet nélkül, vagy az öltözőben hagyott értékeikért felelősséget nem vállalunk.
A játszóházba ételt/italt behozni szigorúan tilos.
A játszóházba a komoly balesetveszély okán babakocsit bevinni tilos, a legkisebb vendégeinket kézi hordozóval tudjátok elhozni hozzánk.
Kérjük, hogy a tisztaság érdekében, a játszóházban vásárolt termékeket csak a bisztró területén fogyasszák el.
Felhívjuk figyelmüket, hogy a játszóházban kamerás megfigyelőrendszer működik.
Kérjük, a balesetveszély elkerülése érdekében, a különböző játékok használatára vonatkozó szabályokat maradéktalanul betartani szíveskedjenek. Ezek a szabályok, felhasználási feltételek a játékokon kihelyezett táblákon olvashatóak.
A játszóházban tartózkodó gyermekek testi épségéért és a balesetmentes, rendeltetésszerű játékhasználatért a szülő felelős.
Gyermekmegőrzés keretein belül a játszóházban tartózkodó gyermekek mellé nem áll módunkban dedikált munkaerőt biztosítani, így amennyiben erre igényt tartanak, válasszák Gyermekfelügyelet szolgáltatásunkat.
Kérjük, hogy a legkisebb vendégeknek fenntartott és elkerített baba-játszót csak a megfelelő életkorú gyermekek használják, felügyelet mellett.
Adatvédelmi szabályzatunk és kameraszabályzatunk megtekinthető a recepción, nyitvatartási időben, vagy elérhető a honlapon.

A házirend és nyitvatartás, továbbá a teljes termékpaletta módosításának jogát fenntartjuk.
Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!